Kampman-Niewold-Deiman

Kampman Niewold en Deiman

Jan Niewold als belangrijk muzikaal onderdeel in een bijzondere theatervoorstelling.

De basis voor de theatervoorstellingen wordt gevormd door het trio Kampman Niewold en Deiman dat met name in de oostelijke deel van ons land bekendheid geniet.

Zij spelen al een aantal jaren samen en vullen elkaar naadloos aan. Toen vanuit de theaterwereld het verzoek kwam een professionele voorstelling te verzorgen ging het snel en nam de populariteit toe. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een eigen cd  waardoor niet wordt uitgesloten dat andere musici zich zullen aansluiten bij het trio.

Herman Kampman (Hulsen) van beroep schrijver/dichter is verantwoordelijk voor de teksten die in de voorstelling worden gebruikt. Is liefhebber van de Sallandse streektaal en zegt niet te kunnen leven zonder humor.

Jan Niewold (Nijverdal) voorziet in zijn onderhoud als gitarist en bespeelt hoofdzakelijk de akoestische gitaar, hij is de componist van de meeste luisterliedjes die in de theatervoorstelling zijn te horen.

Peter Deiman (Emmen) slagwerker van beroep en specialist op de cajon (een ‘slagwerk kistje’ waarop hij zit). Sloot zich in juni 2010 bij het duo Kampman & Niewold aan en vormt sindsdien een vaste waarde.

Meer informatie  via dhr. Herman Albers 06-14656349

Foto: Emile Willems